Agenda

NACHTKIJKERS | ZATERDAG 20 AUGUSTUS 2022

Wat?
Begin de dag met een energieke workshop Bieryoga, stap aan boord van het schip voor een verrassend filmprogramma, duik tussendoor nog even de Dokkumer Ee in en geniet onderweg van een lekkere Grutte Pier op het terras. Tijdens het Nachtkijkers festival bij de Grutte Pier Brouwerij valt er van alles te beleven. Om de dag compleet te maken zorgen we voor live-muziek, filmquiz, kampvuur en een traditionele Napolitaanse Pizzaproeverij. Kortom: Nachtkijkers bij de Grutte Pier Brouwerij wordt één groot, zomers, feestelijk samenzijn!

Waar?
Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

Wanneer?
Zaterdag 20 augustus | 13 tot 01 uur

Tickets hier

TICKETS

PLONS! DORPENTOER | 23 t/m 31 AUGUSTUS 2022

Wat?
Ook dit jaar gaan wij weer met ons schip op toer, met een lading vol prachtige documentairefilms. Deze keer kruisen wij voorafgaand aan het festivalweekend in Leeuwarden (2-4 september 2022) door het Noorden.

Ligplaats
Dinsdag 23 augustus – SNAKKERBUREN
Donderdag 25 augustus – KOLLUM
Vrijdag 26 augustus – OOSTMAHORN & ANJUM
Zaterdag 27 augustus – GARNWERD
Dinsdag 30 augustus – STROOBOS & GERKESKLOOSTER
Woensdag 31 augustus – EASTERMAR
Vrijdag 2 t/m zondag 4 september – LEEUWARDEN

Openingstijden
19 uur schip open | 19.30 start programma | 22.00 einde

Tickets hier

TICKETS

PLONS! FILM FESTIVAL | 2 – 4 SEPTEMBER 2022

Wat?
Duik in docu tijdens de 3e editie van PLONS! International Short Documentary Film Festival Leeuwarden. Op 2, 3 & 4 september 2022 meert Scheepsatelier Eestroom aan in de Prinsentuin en kun je het hele weekend lang mooie, ontroerende, verbazingwekkende of grensverleggende documentaire films kijken!

Waar?
Prinsentuin, Leeuwarden

Wanneer
2 t/m 4 september 2022

Programma en tickets hier

TICKETS

DE KRAAK | SEPTEMBER & OKTOBER 2022

Wat?
Tien bijzondere animatiefilms over een mythische reuzenoctopus in een prachtige ruimtelijke installatie. Een wereld vol betoverende verhalen prachtig vormgegeven door 21 animatoren en componisten uit Nederland, Duitsland en Denemarken.

Wanneer en waar?
In september en oktober gaan we met deze installatie op reis aan boord van de Eestroom en doen we havens als Dokkum, Leeuwarden, Harlingen en Zwolle aan.

Meer info hier

MEER INFO